Online coaching og PT  med Torbjørn Husevåg 

Hei, mitt navn er Torbjørn. Med dette online coaching programmet vil jeg personlig hjelpe deg nå dine mål, uansett hvor du starter i dag. Gjennom personlig oppfølging og løpende tilpassing av trening, kosthold og livsstil hjelper jeg deg i fysisk og mental toppform.

Gjennom samarbeidet med meg vil du tilegne deg kunnskap, vaner og resultater du vil dra nytte av resten av livet. Les mer om mine tjenester under og ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg

Hvorfor jobbe med meg?

Mitt løfte til deg er å ikke gjøre livet ditt kjedeligere i jakten på å bli en slankere, sterkere og sunnere versjon av deg selv. Du trenger ikke ofre fredagstacoen eller utepilsen, skilles fra kona for å flytte inn på treningssenteret eller selge huset for å finansiere kosttilskudd. Under vil jeg forklare hva mitt personlige coaching program innebærer.

1) Gå ned i vekt mens du spiser mat du liker 

 • Tilpasset kosthold og løpende veiledning

Du får klare, konsise instruksjoner om hva du bør spise og hvor mye for å nå ditt mål. Men kostholdet lar deg også spise maten du liker og tilpasses livsstilen din. Fordi den eneste planen som fungerer, er den du klarer å følge. Og det uansett om du liker å spise høykarbo, lavkarbo, keto, paleo, vegansk, periodisk faste eller en skjønn blanding. 

Psst. Dersom du ønsker å gå ned i vekt, fungerer alle typer kosthold på akkurat samme måte. Hvorfor det? Det finner du ut av. 

2) Bli sterkere, raskere og få mer energi mens du trener som du liker

 • Tilpasset kosthold og løpende veiledning

Ingen kropper er like. Du mottar et program designet spesifikt for dine behov, erfaring, ønsker eller eventuelle skader. Programmet har en styrke, kondisjon og mobilitets-del. Øvelsene tilpasses utstyret du har tilgang til og treningsform du foretrekker. Nå som treningssentre er stengt, lager jeg et komplett hjemmetrenings-program som krever ingen/ minimalt utstyr. 

Hver øvelse i programmet kommer med instruksjonsvideoer så du vet hvordan de skal utføres trygt og effektivt. Dermed holder du deg skadefri og maksimerer fremgang. Ikke tenk, bare gjør som på videoen. 

Psst. Du trenger ikke trene 6 ganger i uken og fullstending utmatte deg hver økt for å bli sterkere, bygge muskler og forbrenne fett. Hvorfor det? Det finner du ut av. 

3) Personlig oppfølging og feedback 

 • Personlig oppfølging og tilbakemelding

Du sjekker inn hos meg en gang per uke på avtalt tidspunkt, så jeg kan vurdere fremgangen din og gjøre justeringer (om nødvendig). Du vil få tilgang til verktøy for enkel loggføring av trening og kosthold. 

Viktigst av alt, du blir holdt ansvarlig. Jeg får stadig feedback på at å måtte rapportere innsatsen sin hver uke er forskjellen på om man gjennomfører eller ikke. 

Det er enkelt å gi opp når ingen ser eller du ikke har etablert solide trening og kostholdsvaner. Men det er noe helt annet når du hver uke har noen som holder deg ansvarlig og drar deg ut av sofaen (ikke fysisk, riktignok).

Har du spørsmål? Da er jeg bare en e-post eller melding unna. La meg planlegge og veilede treningen og kostholdet ditt, slik at du kan fokusere på resten av livet ditt. 

4) Ukentlige leksjoner for livslange vaner

 • Tilgang til alle Torbs Training kurs, programmer og guider 

Den største forskjellen mellom Torbs Training og andre trenere er at du lærer hvordan du bygger vaner som holder deg i form livet ut. Vi går gjennom 4 områder: 1. Trening, 2. Kosthold, 3. Søvn, 4. Mindset. 

Du vil ukentlig motta du en e-post fra meg med 1 leksjon som vil hjelpe deg nærmere målet ditt, samt hjelpe til varig vane-endring. Hver leksjon har en liten oppgave du kan fullføre.

I stedet for at nedlesse deg med all informasjon på en gang, vil de ukentlige leksjonene la deg fordøye informasjonen over tid. Dette inkluderer også coaching-guidene mine som aldri har (og aldri vil) bli publisert andre steder.

Du lurer nå sikkert på hvem jeg er, min bakgrunn og kvalifikasjoner for å kunne komme med slike store løfter om et bedre liv. 

Mine relevante kvalifikasjoner og erfaringer

Utdanninger

 • Sertifisert Personlig Trener (SAFE Education. Oslo, 2014 - )
 • Sertifisert Online Trainer (Akademiet for Personlig Trening. 2020 - )
 • MSc. Business and Administration. "Siviløkonom". (Copenhagen business School, 2016)

Publikasjoner: 

 • "Lean Body, Strong Mind: Master the 4 elements of physical and mental fitness". Desember, 2020. Hardcover, 276 sider (bilde under). 

Arbeidserfaring: 

 • Daglig leder og coach, Torbs Training (2019 - nå)
 • Senior Konsulent, NoA Connect / Freelance (2018 - nå)
 • Accosiate / Konsulent, Ernst & Young (2016 - 2018)

Med min bakgrunn som siviløkonom og arbeidserfaring som konsulent vet jeg at arbeidsuken din kan være stillesittende, at motivasjon varierer og at livet noen ganger tar innersvingen på deg. Som sertifisert personlig trener vil jeg hjelpe deg å ta kontroll over kroppen og helsen din. Fordelene du får vil strekke seg lang utover det du ser i speilet. Du vil tenke klarere. Håndtere stress bedre. Prestere bedre hjemme og på jobb. Dette er ikke "personlig trening" som du har hørt om tidligere. 

Så er online coaching noe for deg?

Jeg har de siste 10-årene hjulpet mennesker med å transformere kroppene og livene sine, både pro-bono eller betalt. Tilbakemeldingene har vært overveldende. Men coaching er ikke magi. Ikke tro at ved å betale meg litt lunsjpenger, vil du automatisk få resultater. Du må nemlig gjøre en innsats. Konsekvent. Over tid. 

Jepp, jeg sa det. Og det er ikke noe mange trenere snakker om. 

Selv om det å endre kropp, helse og kondisjon – ikke er komplisert, er det heller ikke lett. Du vil ha dårlige dager. Dager hvor du er frustrert. Dager der du kanskje vil slutte. Du må jobbe hardt. Du må ofre noen av de dårlige vanene som står i veien for målet ditt.

Så hvis dette ikke er noe du er villig til å gjøre akkurat nå, så er det helt i orden – da bør du ikke søke.

Jeg er her for å hjelpe deg så mye som mulig, uke etter uke - måned etter måned. Men hvis du ikke er villig til å gjøre jobben, vil ingen coaching hjelpe.

Hvem jobber jeg med?  

 • Menn og kvinner mellom 25 og 65 år. Mitt ekspert-felt er å hjelpe travle og ambisiøse mennesker med begrenset tid og energi til trening.
 • Deg som har en basic erfaring med trening. Du trenger ikke å være en super-avansert løfter, men du må kunne utføre noen enkle styrkeøvelser på egenhånd. Hele denne «bli en bedre versjon»-greia gjøres tross alt online. Og for at det skal fungere trenger jeg at du har et visst utgangspunkt som vi kan bygge videre på.
 • Du må være villig til å ha et bevisst forhold til matinntak. Du må kunne summere opp kaloriinntak i minst 7 dager. Etter dette er det valgfritt, men i starten er dette et must for bygge opp en forståelse av kosthold. 

Hvordan komme i gang? 

Hvis du nå tenker "dette er akkurat det jeg trenger nå", da kan gjør vi følgende 5 steg

 1. Skriv noen linjer om hvilke utfordringer jeg kan hjelpe deg (skjema under).
 2. Jeg sender link til en gratis og uforpliktende kartleggingssamtale (30 - 45 min) for å finne ut hvordan jeg kan hjelpe deg.
 3. Etter samtalen sender jeg informasjon om anbefalt coaching pakke. Du velger den som passer deg best og betaler. 
 4. Du fyller ut et innledende skjema, samt avtaler et tidspunkt for oppstart.
 5. Jeg tilpasser og sender deg programmet i løpet av de neste 24-48 timene. Vi begynner reisen. 

NB: Alle opplysninger oppbevares under meget tunge kettlebells.